ETT ENKELT OCH BEKVÄMT ÄGANDE AV FRITIDSFORDON.

Upptäck Friheten med Ostkustens Fritidscenter – Din partner för äventyr på hjul.

Välkommen till Ostkustens Fritidscenter, din partner för äventyr på hjul. Oavsett om du letar efter vinterförvaring, fritidsartiklar, finansieringsalternativ eller service för ditt fordon, så har vi dig täckt. Vårt team är dedikerat till att möta dina behov samtidigt som vi säkerställer våra medarbetares välbefinnande. Vi ser fram emot att erbjuda dig enastående service varje vecka. Besök vår webbplats för att utforska vårt sortiment av HYMER, CARADO och ERIBA-fordon. Börja din resa med Ostkustens Fritidscenter idag!

Vinterförvaring

Hos oss kan du förvara ditt fordon inomhus över vintern till förmånliga priser!

Fritidsartiklar

Vi erbjuder reservedelar och fritidsartiklar från Movera, Kama och Holiday fritid.

Finansiering

Finansiera ditt köp genom Wasa Kredit eller Santander.

Serviceverkstad

Måndag – Fredag
8:00 –  16:30
Stängt 12:00 – 12:30
Tel: 073-0258967

%

Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder!

Öppettider

Öppettider sommar

Vecka 25-35:

Måndag – Fredag: 9:00 – 17:00
Lördag: Stängt

Vecka 28:
Helt semesterstängt

Vecka 29-30:
Försäljningen öppen
Verkstaden semesterstängd

Ordinarie öppettider

Måndag – Torsdag: 09:00 – 18:00
Fredag: 09:00 – 17:00
Lördag: 10:00 – 13:00
Söndag: Stängt

Välkomna!


HYMER

Hos HYMER hittar du alltid det fordon som passar perfekt – från den lilla kompakta campingbilen till den lyxiga premiummodellen i generösa mått. Vi tar dina resedrömmar ut på vägen.

CARADO

Carado är en tillverkare av husbilar och husvagnar som erbjuder pålitliga och prisvärda reselösningar. Med en fokus på funktionalitet och enkelhet, erbjuder Carado ett sortiment av fordon som passar både nybörjare och erfarna campingentusiaster. 

ERIBA

Hos HYMER hittar du alltid det fordon som passar perfekt – från den lilla kompakta campingbilen till den lyxiga premiummodellen i generösa mått. Vi tar dina resedrömmar ut på vägen.

Tomas Östman

Tomas Östman

VD

Att vara VD för Ostkustens Fritidscenter är en möjlighet att skapa en meningsfull och inspirerande verksamhet som hjälper människor att uppleva livet på ett helt nytt sätt. Genom att kombinera passion för reseupplevelser med en stark företagskultur och en dedikerad personal, kan du göra Ostkustens Fritidscenter till en ledande leverantör av husbilar och husvagnar i hela regionen