Finansiering

Vi har ett nära samarbete med Wasa Kredit och Santander.

Vi förstår att finansiering kan vara en avgörande faktor när det kommer till att uppfylla dina mål och drömmar, och det är därför vi har etablerat nära samarbeten med två av de mest pålitliga och respekterade finansieringsföretagen i branschen: Santander och Wasa Kredit.

Samarbetet med Santander och Wasa Kredit är en del av vårt åtagande att erbjuda dig de bästa möjliga finansiella alternativen. Dessa samarbetspartners har bevisat sin expertis och pålitlighet inom finanssektorn och har en lång historia av att hjälpa kunder att uppnå sina ekonomiska mål.

En husbil eller husvagn är en stor investering, så det är viktigt att det blir rätt. Kontakta oss så hjälper vi dig till den bästa affären. Vi har ett nära samarbete med Wasa Kredit och Santander.

Varför välja Santander för din husbil eller husvagn?


Anpassningsbara lån
 
Santander erbjuder flexibla finansieringsalternativ som kan anpassas efter dina personliga behov och budget, vilket gör din dröm om en husbil eller husvagn lättare att uppnå.

Erfarenhet och trygghet
Som en av världens största banker, har Santander den erfarenhet och ekonomiska stabilitet som ger dig sinnesro när du tar steget att finansiera din nästa husbil eller husvagn.

 

Varför välja Wasa Kredit för din nästa husbil eller husvagn?


Flexibla betalningsplaner
Wasa Kredit erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar som gör det möjligt för dig att välja en återbetalningsplan som passar din ekonomi.

Snabbt och enkelt
Med Wasa Kredits effektiva ansökningsprocess kan du snabbt få besked om finansiering, vilket innebär att du kan komma ut på vägarna i din nya husbil eller husvagn utan onödiga fördröjningar

 

Tomas Östman

Tomas Östman

VD

Att vara VD för Ostkustens Fritidscenter är en möjlighet att skapa en meningsfull och inspirerande verksamhet som hjälper människor att uppleva livet på ett helt nytt sätt. Genom att kombinera passion för reseupplevelser med en stark företagskultur och en dedikerad personal, kan du göra Ostkustens Fritidscenter till en ledande leverantör av husbilar och husvagnar i hela regionen.